Nu in verkoop! Unieke nieuwbouwvilla’s aan de Brouwerlaan in Hillegom
28 oktober 2022

Midden in de Bollenstreek, aan de Brouwerlaan in Hillegom, komen zes nieuwbouwvilla’s met elk een eigen karakter.

Zes unieke villa’s
Het project bestaat uit maar liefst zes villa’s verschillend in type en grootte.  De gebruiksoppervlakten van de villa’s zijn variërend vanaf 128,7 m2 tot en met 162,6 m2. Er is gelegenheid om te parkeren op eigen terrein. De villa’s zijn duurzaam en worden volgens de BENG eisen gebouwd. Elke villa heeft een eigen karakter en biedt ruimte en vrijheid voor ultiem woonplezier.  Op brouwerlaan.nl kunt u de zes villa’s digitaal bewonderen.

Prachtige plek om te wonen 
De nieuwbouwwoningen zijn gelegen aan de Brouwerlaan, wat zich naast Park Rozendaal en Jozefpark bevindt. Daarnaast ligt de Brouwerlaan in het centrum van Hillegom. Een plek midden in de Bollenstreek en centraal tussen grote steden als Leiden, Haarlem en Amsterdam. Bovendien zijn het strand van Katwijk en Noordwijk en diverse natuur- en recreatiegebieden op fietsafstand. Kortom, Hillegom is een prachtige plek om te wonen.

Schrijf u nu in! 
Wilt u wonen aan de Brouwerlaan in Hillegom? Dit is uw kans. De verkoop is gestart.  Bekijk de zes villa’s online en schrijf u in. Heeft u vragen over het nieuwbouwproject? Neem dan contact op met Heemskerk Makelaardij.

 

Nu in verkoop! Unieke nieuwbouwvilla’s aan de Brouwerlaan in Hillegom
Nu in verkoop! Unieke nieuwbouwvilla’s aan de Brouwerlaan in Hillegom