ZORGELOOS
  VERBOUWEN

Grote of kleine projecten? Bij ons ben je aan het juiste adres. Zelfs vakwerk op de vierkante meter leveren is voor ons geen probleem.

 ONZE
      VERBOUW

Door een grote of kleine verbouwing in of aan jouw woning of bedrijfspand, zorg je voor een vermeerdering van het vastgoed. Wij maken gebruik van het juiste materieel wat voor zo min mogelijk overlast zorgt voor jou en natuurlijk de omwonenden.

 HOE WIJ
         WERKEN

We realiseren het project waarbij we de opdrachtgever ontzorgen. We werken met een vast team waardoor we de kwaliteit kunnen garanderen. Dit bereiken we door samen te werken en de vooraf vastgestelde planning.

De bouw wordt begeleid door één van onze projectleiders. Een vast aanspreekpunt tijdens het voortraject en de bouw, die je helpt met alle vragen en eventuele problemen. De uitvoerder stuurt het team aan op de bouwlocatie en heeft een belangrijke rol in het succesvol afronden van het project.

Ontzorgen & Samenwerken

Wij denken mee en zijn flexibel. Zo verzorgen wij onder andere de vergunningen. Tevens werken we samen met gerenommeerde architecten.

Planning

Alle partijen krijgen een planning. Wie doet wat en wanneer? De totale bouwtijd kan hierdoor verkort worden en het bouwproces verloopt soepel.

Kwaliteit

Uitvoerders werken al lange tijd bij ons. Zij weten precies waar H&B BOUW voor staat.
Daarnaast werken we met vaste onderaannemers. Hoge kwaliteit - tot in de afwerking - gegarandeerd!

Zorgeloos verbouwen? Dat kan!
Met H&B BOUW.

INTERESSE IN
         VERBOUW?

Wil jij zorgeloos verbouwen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op. 

CONTACT
    OPNEMEN

Wil je verbouwen maar niet de zorgen? Neem contact op met H&B BOUW voor een zorgeloze verbouwing.

Harry Bakker. Directeur H&B BOUW

HARRY BAKKER 
COMMERCIEEL DIRECTEUR

HARRY@HBBOUW.NL
(0252) 211 382