Logo H&B ontwikkeling

 MODERN
ONTWIKKELEN

Onze ontwikkelafdeling ontwikkelt zelf luxe villa’s, woningen of kantoorpanden. Voor de start van het project verdiepen wij ons in wat er in de markt leeft, welke ontwikkelingsrichtingen er zijn en wat de consument verwacht van het wonen en werken in de toekomst. Deze werkwijze maakt ons een vooruitstrevende, zorgvuldige projectontwikkelaar.

 ONTWIKKELEN
         DOOR H&B BOUW

Marktomstandigheden veranderen echter, waardoor ook de condities waaronder ontwikkelingen plaatsvinden veranderen. De inhoud wordt complexer en meer actoren zijn betrokken bij de ontwikkeling. Dit doen wij om invulling te geven aan een woningbouwbehoefte of door maatschappelijke meerwaarde te creëren. Wij ontwikkelen vanuit eigen portefeuille maar werken ook graag samen met andere partijen. Hierbij kunnen wij meedenken over de bouwkundige invulling. Het uiteindelijke doel blijft hetzelfde: het creëren van nieuwe woonervaringen voor de toekomstige kopers.

 ONZE
         PROJECTEN

Sinds de oprichting van onze ontwikkelafdeling hebben we al enkele zeer toonaangevende projecten mogen ontwikkelen. 

 HOE WIJ
         WERKEN

We realiseren het project waarbij we de opdrachtgever ontzorgen. We werken met een vast team waardoor we de kwaliteit kunnen garanderen. Dit bereiken we door samen te werken en de vooraf vastgestelde planning.

De bouw wordt begeleid door één van onze projectleiders. Een vast aanspreekpunt tijdens het voortraject en de bouw, die je helpt met alle vragen en eventuele problemen. De uitvoerder stuurt het team aan op de bouwlocatie en heeft een belangrijke rol in het succesvol afronden van het project.

Ontzorgen & Samenwerken

Wij denken mee en zijn flexibel. Zo verzorgen wij onder andere de vergunningen. Tevens werken we samen met gerenommeerde architecten.

Planning

Alle partijen krijgen een planning. Wie doet wat en wanneer? De totale bouwtijd kan hierdoor verkort worden en het bouwproces verloopt soepel.

Kwaliteit

Uitvoerders werken al lange tijd bij ons. Zij weten precies waar H&B BOUW voor staat.
Daarnaast werken we met vaste onderaannemers. Hoge kwaliteit - tot in de afwerking - gegarandeerd!

Kies voor een moderne ontwikkelaar!

WIJ NEMEN
        CONTACT OP!

Interesse om samen te ontwikkelen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op. 

CONTACT
    OPNEMEN

Ben je geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met een vooruitstrevende en zorgvuldige projectontwikkelaar?

Rico van Hoekelen. Projectontwikkelaar H&B BOUW.

RICO VAN HOEKELEN 
ONTWIKKELING

RICO@HBBOUW.NL
(0252) 211 382