Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Dit is H&B Bouw!

Het hart van H&B Bouw wordt gevormd door Jos van Hoekelen en Harry Bakker. Op 1 juni 1992 stapten twee jonge gedreven vakmensen naar de Kamer van Koophandel en schreven zich in onder de bedrijfsnaam H&B Bouw. Een droom werd werkelijkheid. Inmiddels bestaat H&B Bouw alweer 30 jaar en heeft enorm veel kennis, kunde en ervaring opgedaan. Deze expertise wordt nog steeds dagelijks ingezet voor het behalen van een optimaal resultaat voor de opdrachtgever.

H&B Bouw 25 jaar

Certificaten

Het Woningborg waarborgcertificaat is bedoeld om de kwaliteit van nieuwbouw koopwoningen te stimuleren en te reguleren. Daarnaast dient het certificaat ook om het vertrouwen tussen kopers van nieuwbouwwoningen en bouwondernemers te bevorderen. Aankopen met Woningborg-garantie geeft de koper zekerheid over de kwaliteit van het woningbouwplan en van een betrouwbaar bouwbedrijf. Uiteraard werkt H&B Bouw met deze garantie.

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw. Al meer dan 20 jaar zorgt BouwGarant voor zekerheid met garanties bij bouwprojecten. Periodiek wordt ieder bedrijf aangesloten bij BouwGarant getoetst op onder meer kwaliteit en betrouwbaarheid. H&B Bouw voldoet aan de strenge eisen en beschikt dus over het BouwGarant certificaat. Werken met H&B Bouw is werken met de vakman, die nauwkeurig te werk gaat, aandacht heeft voor detail en kwalitatief hoogwaardige afwerking.

Werken bij H&B Bouw

Ga jij nauwkeurig te werk? Houd jij van aanpakken? Kun jij goed samenwerken? Krijgt ieder project net dat beetje extra aandacht om het een succes te laten zijn? Dat is de instelling waar H&B Bouw naar zoekt! Daarnaast zijn wij ook een erkend leerbedrijf en begeleiden wij al jaren studenten, met als studierichting Bouwkunde, om op ieder vlak binnen het vakgebied praktijkervaring op te doen die hij of zij nodig heeft.

Oók voor uw project!

H&B Bouw voert projecten uit voor particulieren, bedrijven en ook overheidsinstellingen. Bent u benieuwd wat H&B Bouw voor u kan betekenen?

Back To Top