WONINGBOUW
      VAN A-Z

Wij zijn jouw partner in de perfecte planning voor woningbouw. Wij verzorgen het volledige traject, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van de woning. Door samen te werken met diverse vooraanstaande architecten en gerenommeerde specialisten, leveren wij ieder project succesvol op.

 ONZE
      WONINGBOUW

Benieuwd naar de woningbouwprojecten die door ons gerealiseerd zijn? 

 HOE WIJ
         WERKEN

We realiseren het project waarbij we de opdrachtgever ontzorgen. We werken met een vast team waardoor we de kwaliteit kunnen garanderen. Dit bereiken we door samen te werken en de vooraf vastgestelde planning.

De bouw wordt begeleid door één van onze projectleiders. Een vast aanspreekpunt tijdens het voortraject en de bouw, die je helpt met alle vragen en eventuele problemen. De uitvoerder stuurt het team aan op de bouwlocatie en heeft een belangrijke rol in het succesvol afronden van het project.

Ontzorgen & Samenwerken

Wij denken mee en zijn flexibel. Zo verzorgen wij onder andere de vergunningen. Tevens werken we samen met gerenommeerde architecten.

Planning

Alle partijen krijgen een planning. Wie doet wat en wanneer? De totale bouwtijd kan hierdoor verkort worden en het bouwproces verloopt soepel.

Kwaliteit

Uitvoerders werken al lange tijd bij ons. Zij weten precies waar H&B BOUW voor staat.
Daarnaast werken we met vaste onderaannemers. Hoge kwaliteit - tot in de afwerking - gegarandeerd!

Woningbouw van A tot Z!
Van vergunning tot en met oplevering.

INTERESSE IN
     WONINGBOUW?

Interesse om samen woningbouw te realiseren? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op. 

CONTACT
    OPNEMEN

Ben je geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met een betrouwbare partner voor de realisatie van jouw woningbouwproject?

Harry Bakker. Directeur H&B BOUW

HARRY BAKKER 
COMMERCIEEL DIRECTEUR

HARRY@HBBOUW.NL
(0252) 211 382