skip to Main Content
H&B Bouw Zwanendrift Eerste Paal

Wethouder Brekelmans slaat de eerste paal Zwanendrift te Warmond

Donderdag 14 december sloeg de heer Bas Brekelmans, wethouder van de gemeente Teylingen, de eerste paal van plan Zwanendrift.

Plan Zwanendrift wordt gerealiseerd op de voormalige Gemeentewerf van Warmond en bestaat uit 12 sociale huurwoningen en 13 koopwoningen. H&B Bouw, bekend vanwege haar vakmanschap en diverse projecten in Teylingen, is verantwoordelijk voor de bouw van dit prachtige plan. Hierbij is veel aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en architectuur. Het ontwerp van dit plan is gerealiseerd door v. Egmond Architecten.

Brekelmans: “Fantastisch dat er met dit plan 25 woningen bij komen in Warmond. Het bouwplan is van hoge kwaliteit met een mooie architectuur. Daarnaast bestaat bijna de helft van de woningen uit sociale huur en zitten de koopwoningen in het middeldure segment, wat de doorstroming op de woningmarkt in Warmond bevordert.”

De huurwoningen worden gerealiseerd in opdracht van Woningstichting Stek. Alle koopwoningen zijn reeds verkocht, waarvan het overgrote deel aan mensen die al een binding met Warmond hebben (inwoners of oud bewoners die terugkeren).

H&B Bouw Zwanendrift Eerste Paal

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Eerste paal Residence Rusthoff “geslagen”.

Afgelopen vrijdag 5 juli is door wethouder Bas Brekelmans de eerste paal geboord voor het project Residence Rusthoff te Sassenheim.…

read more
Project Wateringen H&B Bouw

Een nieuw project in Wateringen

Vandaag hebben H&B Bouw en de Stichting Wonen Wateringen de overeenkomst getekend voor de bouw van 7 woningen en 31…

read more
H&B Bouw Zwanendrift Sleuteloverdracht

Sleuteluitreiking Zwanendrift, Warmond

Een jaar geleden, op donderdag 14 december 2017 sloeg wethouder Bas Brekelmans de eerste paal voor 13 koop- en 12…

read more
Back To Top