skip to Main Content

Werken bij

Onderdeel uitmaken van het H&B Bouw team?

Werken bij H&B Bouw

Geen bouwproject waar wij bij H&B Bouw aan werken is hetzelfde. Ieder project is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. Geen dag is het hetzelfde en dat is juist wat het werk bij H&B Bouw aantrekkelijk maakt.

Ga jij nauwkeurig te werk? Houd jij van aanpakken? Kun jij goed samenwerken? Krijgt ieder project net dat beetje extra aandacht om het een succes te laten zijn? Dat is de instelling waar H&B Bouw naar zoekt! Met een vakgerichte opleiding kun jij direct aan de slag als voorman/timmerman of timmerman. Bij H&B Bouw kun je rekenen op een uitstekend salaris, prettige secundaire voorwaarden, een gezellig team en nog veel meer.

Aanbouw Pijnacker H&B Bouw

H&B Bouw erkend leerbedrijf

Daarnaast is H&B Bouw ook een erkend leerbedrijf. Studenten met als studierichting Bouwkunde kunnen bij H&B Bouw op verschillende manieren hun stageperiode invullen. De stagiair(e) krijgt intensieve begeleiding tijdens de stageperiode om op ieder vlak binnen het vakgebied praktijkervaring op te doen die hij of zij nodig heeft. Na de stageperiode is er een kans om door te groeien binnen H&B Bouw. Inmiddels hebben een aantal van deze goed opgeleide vakmensen al een jaren een vast dienstverband bij H&B Bouw.

Solliciteren bij H&B Bouw

H&B Bouw maakt een gezonde groei door en zoekt per direct een enthousiaste, initiatiefrijke collega. Werken bij H&B Bouw is werken in een leuk team met de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. H&B Bouw is op zoek naar een allround timmerman die zijn vak verstaat en de bouw van een mooie villa aankan. Durf jij deze uitdaging aan en wil je dolgraag deel uitmaken van ons team? Dan ben jij onze man. De nieuwe collega die wij zoeken heeft ruime ervaring in de bouwbranche, beschikt over juiste papieren, is in het bezit van Rijbewijs BE en woont in de omgeving van Sassenheim.

Jouw kansen bij H&B Bouw

Werken bij H&B Bouw is werken in een informele werksfeer met een jong en enthousiast team. Door de enorme toename in de bouw van luxe villa’s en appartementencomplexen, zal je je bij ons geen dag vervelen. Wij bieden de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Als volledig gecertificeerd bouwbedrijf vinden wij betrouwbaarheid, vakmanschap en precisie vanzelfsprekend. Wij bieden een marktconform salaris, de werktijden kunnen flexibel worden ingedeeld en voor ambitieuze talenten zijn er altijd kansen om door te groeien.

Solliciteer nu!

Heb jij ervaring op de vloer maar is je ambitie eigenlijk groter? Ben jij precies, houd je van aanpakken, zorgvuldig werken en net dat beetje extra aandacht geven aan jouw project? Stuur dan snel jouw motivatiebrief en cv naar info@hbbouw.nl en wie weet krijg jij deze mooie kans.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb jij een afgeronde MTS of HTS bouwkunde opleiding, ben je werkzaam op de vloer maar smaakt je werk naar meer? Solliciteer dan op onze vacature werkvoorbereider en kom werken bij een bedrijf waar aanstormende talenten de ruimte krijgen om te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider bij H&B Bouw is geen dag hetzelfde. De grote verscheidenheid aan bouwprojecten maakt je werk afwisselend en aantrekkelijk. Het is jouw taak om deze projecten in goede banen te leiden op basis van een planning en gemaakte werkafspraken. Je bestelt de benodigde materialen, onderhoudt het contact met de binnen- en buitendienst en je verzorgt dagelijks de rapportage. Ook begeleid je de assistent werkvoorbereider indien nodig.

Functie eisen

 • Minimaal afgeronde MTS-bouwkunde, HTS Bouwkunde opleiding is een pré;
 • Ervaring als werkvoorbereider met een bouwkundige kennis die op basis van planning en werkafspraken de projecten in goede banen leidt;
 • Het werk kunnen voorbereiden volgens de door ons opgestelde kwaliteitseisen;
 • Ervaring met Autocad is een pré;
 • Ervaring met computersystemen;

Jouw kansen bij H&B Bouw

Werken bij H&B Bouw is werken in een informele werksfeer met een jong en enthousiast team. Door de enorme toename in de bouw van luxe villa’s en appartementencomplexen, zal je je bij ons geen dag vervelen. Wij bieden de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Als volledig gecertificeerd bouwbedrijf vinden wij betrouwbaarheid, vakmanschap en precisie vanzelfsprekend. Wij bieden een marktconform salaris, de werktijden kunnen flexibel worden ingedeeld en ook doorgroeien tot projectleider behoort tot de mogelijkheden.

Solliciteer nu!

Heb jij ervaring op de vloer maar is je ambitie eigenlijk groter? Ben jij precies, houd je van aanpakken, zorgvuldig werken en net dat beetje extra aandacht geven aan jouw project? Vul onderstaand formulier in of stuur jouw motivatiebrief en cv naar info@hbbouw.nl en wie weet krijg jij deze mooie kans.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij diegene die al ervaring heeft opgedaan als tekenaar en toe is aan een tweede of derde uitdaging, kortom ben jij klaar om een nieuwe start voor je toekomst te maken. Dan is deze functie uitermate geschikt voor jou. In deze functie word je namelijk na je interne opleiding verantwoordelijk voor het zelfstandig tekenen van projecten.

Wat ga je precies doen in deze functie:

 • Op basis van de geïnventariseerde wensen bij de klant de eerste tekeningen maken
 • Het in samenspraak met de werkvoorbereiding uitwerken van werktekeningen en details
 • Het onderhouden van contacten met de afdeling calculatie, werkvoorbereiding en projectmanagement
 • Het beheren van het tekenprogramma

De mate van zelfstandigheid binnen je functie zal, zoals je wel zult begrijpen, afhangen van je opleiding en ervaring. Deze functie bied je ook de mogelijkheid om door te groeien naar werkvoorbereider.

Wat verwachten wij van jou:

 • Opleiding of ervaring op minimaal mbo-niveau
 • Meerjarige ervaring met auto-cad en met de genoemde werkzaamheden is een pré
 • Relevante automatiseringskennis en bereidheid hier verder in te verdiepen

Wat mag je van ons verwachten:

 • Een organisatie die volop in beweging is en nog steeds niet uitgegroeid
 • Een organisatie waarin zelfstandig werken wordt toegejuicht
 • Een organisatie die toekomstmogelijkheden biedt aan hen die deze uitdaging willen oppakken
 • Een organisatie die beschikt over een prima arbeidsvoorwaardenpakket

Solliciteer nu!

Stuur je motivatie en cv naar info@hbbouw.nl. Heb je nog vragen bel dan met één van de directieleden Harry Bakker of Jos van Hoekelen (telefoon: 0252-211382)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klinkt H&B Bouw als dé werkplek voor jou? Stuur dan jouw open sollicitatie met een motivatie en cv naar de heer Jos van Hoekelen, Rijkstraatweg 50, 2171 AM Sassenheim of per e-mail naar jos@hbbouw.nl.

Zo timmer je letterlijk aan de toekomst, bij H&B Bouw.

Oók voor uw project!

H&B Bouw voert projecten uit voor particulieren, bedrijven en ook overheidsinstellingen. Bent u benieuwd wat H&B Bouw voor u kan betekenen?

Back To Top