VACATURE

H&B BOUW ZOEKT
WERKVOORBEREIDER!

Onze orderportefeuille is divers maar de focus ligt op luxe villabouw. Hierdoor is elk project weer een nieuwe uitdaging. Van een verbouwing tot appartementencomplex tot een luxe villa.

Jij ziet alles van het voortraject tot oplevering en deelt jouw bevindingen met de projectleider. Jij bent de schakel tussen de klant, architect en bouwkundige zaken. Het uitwerken tot werkbare details. Overlegt met de uitvoerders. Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat we maken, maakt ons trots!

— WAAROM WERKEN
BIJ H&B BOUW?

— WAT GA
             JE DOEN?

— DIT BIEDEN WIJ!
WIJ BIEDEN MEER.

— DIT BEN JIJ!

— WAAR?
      BIJ H&B BOUW!

H&B BOUW is een modern, servicegericht bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in villabouw. Elk project is uniek waarbij het (woon)plezier van de (toekomstige) bewoners voorop staat. We werken met een hecht team van onderaannemers. Werken bij H&B BOUW is werken in een leuk team met de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen.

  — SOLLlCITEER
               DIRECT!

Wij leren je graag kennen!
Durf jij de uitdaging aan en wil je deel uitmaken van ons team? Of wil je eerst meer weten over de functie en ons bedrijf? Neem dan contact op met Jos van Hoekelen, dit kan telefonisch of stuur je cv per mail.