BREED SCALA
UTILITEITSBOUW

Kantoren, bedrijfspanden, loodsen, schuren en ook moderne complexen voor instellingen in de gezondheidszorg en onderwijs. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het brede scala aan gebouwen die H&B BOUW heeft gerealiseerd.

 WAT WIJ
      BOUWEN

Benieuwd welke projecten wij al hebben gerealiseerd binnen de utiliteitsbouw?

   HOE WIJ
                WERKEN

We realiseren het project waarbij we de opdrachtgever ontzorgen. We werken met een vast team waardoor we de kwaliteit kunnen garanderen. Dit bereiken we door samen te werken en de vooraf vastgestelde planning.

De bouw wordt begeleid door één van onze projectleiders. Een vast aanspreekpunt tijdens het voortraject en de bouw, die je helpt met alle vragen en eventuele problemen. De uitvoerder stuurt het team aan op de bouwlocatie en heeft een belangrijke rol in het succesvol afronden van het project.

Ontzorgen & Samenwerken

Wij denken mee en zijn flexibel. Zo verzorgen wij onder andere de vergunningen. Tevens werken we samen met gerenommeerde architecten.

Planning

Alle partijen krijgen een planning. Wie doet wat en wanneer? De totale bouwtijd kan hierdoor verkort worden en het bouwproces verloopt soepel.

Kwaliteit

Uitvoerders werken al lange tijd bij ons. Zij weten precies waar H&B BOUW voor staat.
Daarnaast werken we met vaste onderaannemers. Hoge kwaliteit - tot in de afwerking - gegarandeerd!

Voor alle mogelijke utiliteitsbouw, H&B BOUW natuurlijk!

INTERESSE IN
UTILITEITSBOUW?

Interesse om samen woningbouw te realiseren? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op. 

CONTACT
    OPNEMEN

Ben je geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met een betrouwbare partner voor de realisatie van jouw utiliteitsbouwproject?

Harry Bakker. Directeur H&B BOUW

HARRY BAKKER 
COMMERCIEEL DIRECTEUR

HARRY@HBBOUW.NL
(0252) 211 382