Ga naar hoofdinhoud

Duurzaam wonen in een groene omgeving nabij het centrum.
Ontdek Residence Jozef
in Hillegom! 

50% verkocht! Nog 3 van de 6 villa’s beschikbaar.

Bekijk de beschikbare villa’s

Villa 01

Villa #01

Deze prachtige villa #01 biedt u een hoop ruimte. De gezellige erker bij de woonkamer en keuken is een uniek detail. Verder bevinden zich op de eerste verdieping drie volwaardige slaapkamers en is er ook nog een ruime zolder.  Bekijk de woning en schrijf u in.

Villa #01
Villa 02

Villa #02

 Villa #02 heeft een ruime woonkamer en keuken, die u volledig naar smaak kan inrichten. Verder biedt de eerste verdieping ruimte voor drie volwaardige slaapkamers en is er ook nog een zolderkamer. Is villa #02 uw nieuwe droomwoning?

Villa #02
Brouwerlaan villa 03 en 04

Villa #03

Villa #03 heeft aan de woning nog een berging. Door de ruime open woonkamer en keuken kunt u de villa geheel naar smaak inrichten. Verder zijn er op de eerste verdieping drie volwaardige slaapkamers te vinden en is er ook nog een zolder.  Bekijk op uw gemak villa #03 en schrijf u in.

Villa #03

Wonen in Residence Jozef in Hillegom

Wonen tussen twee parken  

De villa’s in Residence Jozef bevinden zich in een groene omgeving, gelegen tussen Jozefpark en het toekomstige Park Rozendaal. Een duurzaam park waar rust en bewegen centraal staan. Het wordt een ontmoetingsplek voor jong en oud met veel gevarieerde beplanting. Voor meer informatie over Park Rozendaal kunt u een kijkje nemen op de website van de Gemeente Hillegom. Verder zorgen de royale tuinen van de  villa’s voor licht, lucht, ruimte en een prettige groene atmosfeer rondom de woning.

Duurzaam wonen 

In de huidige tijd zijn flucturerende energieprijzen van grote invloed op uw woonlasten en is het kopen van een energiezuinige woning een duurzame beslissing. De woningen in Residence Jozef zijn met energielabel A+++, volledig gasloos en bijzonder energiezuinig. Voorzieningen als een individuele aardwarmtepomp, zonnepanelen, HR++glas, vloerverwarming en mechanische ventilatie zijn aanwezig. Deze duurzame oplossingen anno 2023 zorgen ervoor dat er naast wooncomfort ook een vriendelijk energietarief is waarbij er feitelijk sprake is van een bijna ‘energie neutrale woning’. Een voordeel dat tot in de lengte van dagen meetelt in uw woonlasten en wonen in Residence Jozef erg aantrekkelijk maakt.

Kom tot rust

Een woning is een plek waar u tot rust wilt komen. Een pré voor Residence Jozef is de rust die de locatie uitstraalt. Deze rust zult u zowel in als om de woning ervaren. Vijf van de zes woningen zijn gelegen langs een groenstrook met fietspad. Verder liggen alle tuinen aan een nieuw te creëren toegangsweg, waar alleen bewoners van Residence Jozef gebruik van zullen maken.

Nabij het levendige centrum van Hillegom

Residence Jozef is gelegen in de buurt van het centrum. Het hart van Hillegom biedt een grote diversiteit aan horecagelegenheden, met gezellige terrassen, waar het fijn vertoeven is. Het winkelaanbod is bloeiend en in de mooie Hoftuin voor het gemeentehuis worden gezellige evenementen georganiseerd. U loopt of fietst binnen enkele minuten het centrum in. Residence Jozef heeft het allemaal!

Ideale en centrale ligging 

Wonen in Residence Jozef betekent midden in de Bollenstreek en op een centrale plek tussen grote steden als Leiden, Haarlem en Amsterdam. Daarnaast zijn het strand van Noordwijk en Katwijk en diverse natuur- en recreatiegebieden, waaronder het Oosterduinsemeer op fietsafstand te bereiken. Kortom, Hillegom is een prachtige plek om te wonen.

Nieuws over Residence Jozef

Inmiddels zijn 3 van de 6 villa’s van Residence Jozef verkocht. Op locatie zijn de eerste werkzaamheden afgerond. Het terrein is schoon en het bouwbord is geplaatst. De omgevingsvergunning ligt momenteel ter inzag en de verwachte start bouw is medio 2023.

Interesse in een villa in Residence Jozef?
Neem contact op met Heemskerk Makelaardij.

Back To Top