Logo H&B ontwikkeling

 RESIDENCE
                    JOZEF

Duurzaam en riant wonen in een groene omgeving nabij het centrum. De bouw van de 6 luxe villa’s is in volle gang en worden volgens planning deze zomer al opgeleverd.

Wil jij hier ook wonen? Er zijn nog 2 villa’s beschikbaar.

Ontdek de villa’s van Residence Jozef in Hillegom!

VILLA#01

Deze prachtige villa#01 heeft een woonoppervlakte van 129 m2 en biedt een hoop ruimte. De gezellige erker bij de woonkamer en keuken is een uniek detail. Verder bevinden zich op de eerste verdieping drie volwaardige slaapkamers en bevat deze villa een zolderverdieping. De perceeloppervlakte bedraagt 226 m2. De koopsom bedraagt € 749.500 v.o.n.

Meer weten over deze woning? Download de informatieset met plattegronden.

VILLA#02

Villa#02 heeft een ruime woonkamer en keuken die u volledig naar smaak kunt inrichten. De totale woonoppervlakte bedraagt 143 m2 Verder biedt de eerste verdieping ruimte voor drie volwaardige slaapkamers en een ruime zolderkamer. De villa staat op een perceel van 237 m2. De koopsom bedraagt € 785.000 v.o.n.

Basisuitvoering villa#03
Levensloopbestendige uitvoering villa#03:
UITVOERING EXTRA WOON-/KANTOORRUIMTE VILLA#03

VILLA#03

Villa #03 heeft standaard een woonoppervlakte van 150 m2. Door de ruime open woonkamer en keuken kunt u de villa geheel naar smaak inrichten. Aan de woning iseen berging geplaatst, handig voor uw elektrische fiets en overige spullen.

Optioneel is het mogelijk om de berging bij de woning te betrekken waardoor een woonoppervlakte van maar liefst 165 m2 ontstaat. Deze ruimte kunt u bij de woonkamer betrekken of maak er een kantoor aan huis van. Door er een slaapkamer met inloopdouche van te maken maakt u uw woning levensloop bestendig.

Verder zijn er op de eerste verdieping drie volwaardige slaapkamers te vinden en beschikt de woning eveneens over een zolderverdieping. De perceelgrootte bedraagt 221 m2. De koopsom bedraagt € 795.000 v.o.n. Optioneel is de berging toe te voegen aan de woning, waarmee deze levensloopbestendig wordt en de woonoppervlakte met 15m2 wordt vergroot.

Woont u komende zomer in deze heerlijke villa? Download de informatieset met plattegronden voor meer informatie.

 WONEN IN
     RESIDENCE JOZEF
         HILLEGOM

Wonen tussen twee parken  

De villa’s in Residence Jozef bevinden zich in een groene omgeving, gelegen tussen Jozefpark en het toekomstige Park Rozendaal. Een duurzaam park waar rust en bewegen centraal staan. Het wordt een ontmoetingsplek voor jong en oud met veel gevarieerde beplanting. Voor meer informatie over Park Rozendaal kunt u een kijkje nemen op de website van de Gemeente Hillegom. Verder zorgen de royale tuinen van de  villa’s voor licht, lucht, ruimte en een prettige groene atmosfeer rondom de woning.

Duurzaam wonen
In de huidige tijd zijn flucturerende energieprijzen van grote invloed op uw woonlasten en is het kopen van een energiezuinige woning een duurzame beslissing. De woningen in Residence Jozef zijn met energielabel A+++, volledig gasloos en bijzonder energiezuinig. Voorzieningen als een individuele aardwarmtepomp, zonnepanelen, HR++glas, vloerverwarming en mechanische ventilatie zijn aanwezig. Deze duurzame oplossingen anno 2023 zorgen ervoor dat er naast wooncomfort ook een vriendelijk energietarief is waarbij er feitelijk sprake is van een bijna ‘energie neutrale woning’. Een voordeel dat tot in de lengte van dagen meetelt in uw woonlasten en wonen in Residence Jozef erg aantrekkelijk maakt.
Kom tot rust
Een woning is een plek waar u tot rust wilt komen. Een pré voor Residence Jozef is de rust die de locatie uitstraalt. Deze rust zult u zowel in als om de woning ervaren. Vijf van de zes woningen zijn gelegen langs een groenstrook met fietspad. Verder liggen alle tuinen aan een nieuw te creëren toegangsweg, waar alleen bewoners van Residence Jozef gebruik van zullen maken.
Residence Jozef Hillegom. Moderne ontwikkeling door H&B BOUW.
Nabij het levendige centrum van Hillegom

Residence Jozef is gelegen in de buurt van het centrum. Het hart van Hillegom biedt een grote diversiteit aan horecagelegenheden, met gezellige terrassen, waar het fijn vertoeven is. Het winkelaanbod is bloeiend en in de mooie Hoftuin voor het gemeentehuis worden gezellige evenementen georganiseerd. U loopt of fietst binnen enkele minuten het centrum in. Residence Jozef heeft het allemaal!

Ideale en centrale ligging

Wonen in Residence Jozef betekent midden in de Bollenstreek en op een centrale plek tussen grote steden als Leiden, Haarlem en Amsterdam. Daarnaast zijn het strand van Noordwijk en Katwijk en diverse natuur- en recreatiegebieden, waaronder het Oosterduinsemeer op fietsafstand te bereiken. Kortom, Hillegom is een prachtige plek om te wonen.

INTERESSE?

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt direct de informatieset met plattegronden. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met de makelaar.

 DE MAKELAARS!

Heemskerk Makelaardij
Wildlaan 3, 2211 JZ Noordwijkerhout

0252 375 736
info@heemskerkmakelaardij.nl 
www.heemskerkmakelaardij.nl

Mooijekind Vleut Makelaars
Zandvoortselaan 159C, 2106 AM Heemstede-Aerdenhout

023 – 800 02 00
heemstede@mooijekindvleut.nl
www.mooijekindvleut.nl

Mooijekind Vleut. Makelaar Residence Jozef.