skip to Main Content

Slide

Herenhuis 6

Herenweg, Warmond

Herenhuis 6

Deze ruime hoekwoning met erker, rondom tuin en een oprit voor twee auto’s naast elkaar heeft de entree aan de voorzijde. De ruime hal geeft toegang tot de woonkamer en keuken met een fraaie erker in de zijgevel. De vele ramen zorgen voor een lichte en prettige ruimte. De ruime erker zorgt voor vele indelingsmogelijkheden van de ruimte en hij geeft direct toegang naar de zijtuin waar u de mogelijkheid heeft een zonneterras te maken op het zuidwesten. De openslaande deuren en de ramen tot aan de vloer aan de achterzijde van de woning zorgen voor een goede relatie met de achtertuin. Wanneer u door de openslaande deuren de achtertuin betreedt, heeft de mogelijkheid hier een zonneterras te maken op het zuidoosten waar u heerlijk van de ochtend en vroege middag van de zon kunt genieten. Achter in de tuin vindt u de ruime berging waar ook de grote oprit is gesitueerd (ca. 5m breed). De oprit biedt plaats voor twee auto’s naast elkaar.

Via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping waar de hoofdslaapkamer (14.8m2), twee kinderslaapkamers en de badkamer zich bevinden.

De tweede verdieping is een ruime en lichte kapverdieping. De kapverdieping is standaard uitgevoerd met twee dakkapellen en indeling met 2 kamers, een separate wasruimte waar de aansluiting voor de wasmachine en droger zijn en een techniekruimte.

Kaveloppervlakte ca. 263 m2
Oriëntatie achtertuin Zuidoost
Woningoppervlakte (GO) ca. 133 m2
Technische omschrijving Download hier
Technische tekeningen Download hier
Verkoopprijs € 495.000 (met erker)
Makelaar Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Kopersbegeleiding KramerKraakman

Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem dan contact op met Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars via telefoonnummer 0252 419 049.

Logo Wilbrink & v.d. Vlugt makelaars

 

Print de volledige pagina

Back To Top