skip to Main Content

Slide

Herenhuis 1

Herenweg, Warmond

Herenhuis 1

Deze ruime hoekwoning heeft de entree aan de voorzijde, een tuin rondom en een oprit voor twee auto’s achter elkaar. De ruime hal geeft toegang tot de woonkamer en keuken, welke door de vele ramen erg licht zijn. De openslaande deuren en de ramen tot aan de vloer aan de achterzijde van de woning zorgen voor een mooie aansluiting met de tuin.

Wanneer u door de openslaande deuren de tuin betreedt, heeft u de mogelijkheid hier een zonneterras te maken op het zuidoosten waar u heerlijk van de ochtend en vroege middag van de zon kunt genieten. Achter in de tuin vindt u de ruime berging, welke optioneel uitgebreid kan worden naar een garage.

Via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping waar de hoofdslaapkamer (14.8m2), twee kinderslaapkamers en de badkamer zich bevinden. De tweede verdieping is een ruime en lichte kapverdieping. De kapverdieping is standaard uitgevoerd met twee dakkapellen en indeling met twee kamers, een aparte wasruimte waar de aansluiting voor de wasmachine en droger zijn en een techniekruimte.

Kaveloppervlakte ca. 229 m2
Oriëntatie achtertuin Zuidoost
Woningoppervlakte (GO) ca. 130 m2
Technische omschrijving Download hier
Technische tekeningen Download hier
Verkoopprijs € 463.000 (garage is een meerwerk optie)
Makelaar Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Kopersbegeleiding KramerKraakman

Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem dan contact op met Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars via telefoonnummer 0252 419 049.

Logo Wilbrink & v.d. Vlugt makelaars

 

Print de volledige pagina

Back To Top