Logo H&B ontwikkeling
Start verkoop appartementen De Hyacint
26 april 2024

We zijn verheugd aan te kondigen dat de verkoop van de prachtige appartementen van De Hyacint van start gaat. Gelegen in het hart van Lisse, biedt dit project een unieke kans om luxe en duurzaam wonen te combineren in – een letterlijk en figuurlijk – bloeiende regio.
Vanaf nu kun je inschrijven voor de woning van jouw voorkeur op www.hyacint-lisse.nl. De inschrijvingstermijn sluit 6 mei. Op de projectwebsite vind je ook de complete verkoopinformatie.

Een van de voordelen van De Hyacint is dat je bijna direct kunt verhuizen nadat je de sleutel hebt gekregen. Alle woningen worden namelijk opgeleverd inclusief badkamer, toilet én keuken. Je hoeft alleen nog maar te kiezen welk appartement of maisonnette het beste bij jouw wensen past. Ga je voor een fraai gelijkvloers beneden-appartement of kies je voor een ruime maisonnette met extra slaapkamers en woonoppervlakte? De keuze is aan jou!

De prijzen van de appartementen beginnen bij € 370.000,- v.o.n. en voor de maisonnettes begint het vanaf € 490.000,- v.o.n. Met verschillende financieringsmogelijkheden, waaronder de starterslening van de gemeente Lisse voor degenen met een binding met de stad, willen we de drempel verlagen voor het betreden van de woningmarkt.

Bovendien worden de woningen van De Hyacint duurzaam en gasloos opgeleverd, wat resulteert in energielabel A+++. Dit betekent niet alleen lagere maandlasten, maar biedt ook de mogelijkheid om tot € 30.000 extra te lenen. We zijn er trots op dat we bijdragen aan een groenere toekomst door te investeren in duurzame woningen die comfort, milieubewustzijn en financieel aantrekkelijk combineren.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in een van onze duurzame, stijlvolle woningen in De Hyacint. Voor meer informatie over het project en om je in te schrijven, bezoek onze website op www.hyacint-lisse.nl. Aarzel niet om contact met de makelaar op te nemen als je vragen hebt of meer wilt weten over dit opwindende nieuwbouwproject.

Hyacint Lisse is een kleinschalig nieuwbouwplan aan de Hyacinthenstraat in Lisse.