Oplevering project Waterbies Leiderdorp
12 december 2022

Afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de bouw van de Waterbies in Leiderdorp. En het resultaat is nu daar. Eind november was de oplevering van het nieuwe appartementsgebouw.

Een prachtig project onder ontwikkeling van Citystone Group en ontworpen door Van Manen. Een grote inspiratiebron voor het ontwerp was de locatie. Dat heeft geresulteerd in een unieke vorm. Het gebouw is een soort schiereiland met een scherp afgeronde hoek. De gevels van het pand volgen de vloeiende lijnen van de locatie en is terugliggend gepositioneerd, zodat de waterkant met groenstrook duidelijk rondom loopt.

Er is gewerkt met duurzame en tactiele materialen zoals licht gekleurd metselwerk en houten gevelbekleding. Natuurinclusiviteit heeft een belangrijke rol gespeeld op deze plek met groene gevels, groene daken, balkons met geïntegreerde plantenbakken en zichtbare nestkasten in de voorgevel. Een prachtig gebouw op een bijzondere plek.

De bewoners kunnen nu gaan genieten van hun nieuwe appartement. Tijdens de oplevering was Sven van City Group, Harry Bakker van H&B Bouw en de voorzitter van de bewonerscommissie aanwezig voor een officieel moment.

Wij wensen alle bewoners veel woongeluk toe!

Oplevering project Waterbies Leiderdorp
Oplevering project Waterbies Leiderdorp