H&B Bouw bestaat 25 jaar!
28 mei 2017

1 juni is het alweer 25 jaar geleden dat Jos van Hoekelen en Harry Bakker vol ambities naar de Kamer van Koophandel stapten en zich inschreven onder de bedrijfsnaam H&B Bouw. Twee jonge, gedreven vakmensen die hun droom wilden verwezenlijken en een groot aannemersbedrijf voor ogen hadden. Inmiddels is het 2017 en vormen Jos en Harry nog steeds de directie van H&B Bouw. Bijgestaan door hun partners Jolanda en Lianne, die ook vanaf dag 1 in het bedrijf werkzaam zijn.

25 jaar bewezen vakmanschap

De afgelopen 25 jaar maakte H&B Bouw een enorme ontwikkeling door. Jos van Hoekelen: “In eerste instantie begonnen we klein. We hadden weliswaar grote ambities, maar die moet je eerst zien waar te maken. Kwaliteit en snelheid waren hierbij onze grote kracht. Tevreden klanten zorgden weer voor nieuwe klanten, onze opdrachtenportefeuille groeide en H&B Bouw ontwikkelde zich tot middelgroot aannemersbedrijf.”

Maar toen kwam de crisis. De bouwbranche verkeerde in zwaar weer. Voor veel bouwbedrijven een moeilijke periode. Harry Bakker: “Maar ook een periode om je te bewijzen. Want dan komt het er echt op aan dat je je beloftes waarmaakt.” Tijdens de crisis wordt het vakmanschap van H&B Bouw gewaardeerd en tegen de stroom in specialiseert het bedrijf zich meer en meer in de bouw en verbouw van luxe woningen.

“De crisis heeft ons de kans gegeven om echt te laten zien wie we zijn. H&B Bouw staat voor bewezen vakmanschap. Voor gedrevenheid, punctualiteit èn persoonlijke betrokkenheid. Dit zijn geen loze kreten. We denken echt met de klant mee en streven naar perfectie in kwaliteit en planning. Iets is pas perfect als het ook ècht voldoet aan de wensen van de klant. Het eindresultaat moet de verwachtingen van de klant overtreffen.“ Aldus Harry Bakker.

Jos en Harry zijn dankbaar voor alle mooie opdrachten die zij de afgelopen 25 jaar mochten realiseren. En trots op het bedrijf dat zij hebben opgebouwd. Jos: “Maar we zijn vooral trots op ons gedreven en vakkundige team. Zij zijn degenen die iedere dag onze beloftes waarmaken. En dat doen zij met ontzettend veel passie en vakmanschap.”

H&B Bouw bestaat 25 jaar