H&B BOUW bereikt hoogste punt en gaat richting de afbouwfase van exclusieve villa in Noordwijkerhout
19 december 2023

Sancta Maria, een ambitieuze vastgoedontwikkeling waar droomhuizen werkelijkheid worden. Wij werken hard aan de bouw van een exclusieve, moderne villa ontworpen door KVDK Architecten BNA. H&B BOUW is verheugd om aan te kondigen dat het hoogste punt van deze prachtige villa reeds is bereikt. We lopen op schema! Na de laatste bouwwerkzaamheden gaan we verder met de afbouw.

Begin 2023 begon H&B BOUW met de realisatie van deze droomvilla, die zich kenmerkt door luxe en functionaliteit. De keuze voor KVDK Architecten BNA garandeert een uniek ontwerp dat een combinatie van materialen benut voor zowel uitstraling als afwerking. Stucwerk, stenen en hout worden gebruikt voor deze eigentijdse woning.

Een opvallend kenmerk van de villa is de riante kelder, die niet alleen extra leefruimte toevoegt maar ook mogelijkheden biedt voor diverse functies, zoals een wijnkelder of een recreatieruimte. De architect heeft ook gekozen voor inpandige balkons, waardoor bewoners kunnen genieten van een panoramisch uitzicht op de omgeving. Het vele gebruik van glas zorgt voor een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, waardoor natuurlijk licht de ruimtes kan doordringen en een gevoel van openheid creëert. De villa, gebouwd op twee aangrenzende kavels, biedt niet alleen een luxueuze leefomgeving maar ook voldoende buitenruimte omgeven door groen.

“H&B BOUW is trots op de voortgang die is geboekt met de bouw van deze exclusieve villa. In de laatste fase houden we nauw contact met de klant, zodat we tot in het detail een fantastische eindproduct kunnen neerzetten. ” zegt Jos van Hoekelen, directeur van H&B BOUW.

Met het hoogste punt – al enige tijd geleden – bereikt, kijkt H&B BOUW vol vertrouwen uit naar de afbouwfase.

INSTAGRAMFACEBOOKLINKEDIN

Exclusieve villa in Noordwijkerhout

 HET EINDRESULTAAT!