Duurzaam wonen in het groen in Residence Jozef! Nog 3 woningen beschikbaar.
9 mei 2023

50% verkocht! Er zijn momenteel nog 3 woningen in Residence Jozef beschikbaar.  Wonen in Residence Jozef betekent duurzaam wonen in het groen en nabij het centrum van Hillegom.

Wonen tussen twee parken 

Residence Jozef bevindt zich in een groene omgeving, gelegen tussen Jozefpark en het toekomstige Park Rozendaal. Een duurzaam park waar rust en bewegen centraal staan. Het wordt een ontmoetingsplek voor jong en oud met veel gevarieerde beplating. Voor meer informatie over Park Rozendaal kunt u een kijkje nemen op de website van de Gemeente Hillegom.

Duurzaam  

Met energielabel A+++ zijn de woningen bijzonder energiezuinig. Voorzieningen als een individuele aardwarmtepomp, zonnepanelen, HR++glas, vloerverwarming en mechanische ventilatie zijn aanwezig. Deze duurzame oplossingen anno 2023 zorgen ervoor dat er naast wooncomfort ook een vriendelijk energietarief is waarbij er feitelijk sprake is van een bijna ‘energie neutrale woning’.  Wonen in Residence Jozef is hierdoor dubbel aantrekkelijk.

Ideale en centrale ligging 

Wonen in Residence Jozef betekent midden in de Bollenstreek en op een centrale plek tussen grote steden als Leiden, Haarlem en Amsterdam. Daarnaast zijn het strand van Noordwijk en Katwijk en diverse natuur- en recreatiegebieden, waaronder het Oosterduinsemeer op fietsafstand te bereiken. Kortom, Hillegom is een prachtige plek om te wonen.

Bekijk meer 

Benieuwd naar meer?  Bekijk de nog beschikbare villa’s en meer informatie op de website.