skip to Main Content

H&B Bouw zoekt werkvoorbereider m/v

H&B Bouw bv is een modern, servicegericht bouw- en aannemingsbedrijf wat zich bezig houdt met nieuwbouw, groot onderhoud, renovatie, verbouw en projectontwikkeling. Als volledig gecertificeerde onderneming vindt H&B Bouw een informele werksfeer, betrouwbaarheid, vakmanschap en precisie vanzelfsprekend.

H&B Bouw maakt een gezonde groei door en zoekt per direct een enthousiaste, initiatiefrijke collega. Werken bij H&B Bouw is werken in een leuk team met de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen.

H&B Bouw zoekt een zelfstandig functionerende werkvoorbereider met aantoonbare werkervaring, die op basis van de planning en werkafspraken de projecten in goede banen leidt.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het controleren van tekenwerk, het onderhouden van contacten met collega’s intern en op de projecten van het werk voorbereiden in goede samenwerking met de projectleider. Ervaring met Autocad is een vereiste.

Wat wij bieden

Bij H&B Bouw kun je rekenen op een uitstekend salaris, prettige secundaire voorwaarden, een gezellig team en de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk verder kan ontwikkelen.

Solliciteren

Klinkt H&B Bouw als dé werkplek voor jou? Mail je motivatie en cv naar info@hbbouw.nl.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

H&B Bouw zoekt werkvoorbereider m/v

H&B Bouw bv is een modern, servicegericht bouw- en aannemingsbedrijf wat zich bezig houdt met nieuwbouw, groot onderhoud, renovatie, verbouw…

read more

H&B Bouw zoekt uitvoerder

H&B Bouw zoekt per direct een fulltime uitvoerder op mbo-niveau die uit ervaring weet wat actief meewerken op projecten inhoudt,…

read more

Hoogste punt villa Warmond bereikt

De bouw van de prachtige villa in Warmond vordert gestaag. Ondertussen is het hoogste punt bereikt!         

read more
Back To Top