Logo H&B ontwikkeling

 HYACINT LISSE

Hyacinthenstraat 20. Een geliefde plek onder Lissenaren, ondergaat een revitalisering met het project Hyacint Lisse. Gelegen op een ideale locatie op loopafstand van het centrum, worden hier 10 nieuwe appartementen gerealiseerd: 5 benedenwoningen met eigen tuin en 5 maisonnettes met ruime balkons. Alle buitenruimtes zijn op het zuiden gericht, en er is voldoende eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde van de woningen. Bovendien worden de appartementen bijna direct bewoonbaar opgeleverd, inclusief keuken. Zie jij jezelf hier al wonen?

Ontdek de zéér complete woningen van Hyacint Lisse!

.

APPARTEMENTEN
CIRCA 63m2

De vijf appartementen op de begane grond beschikken over een woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin met berging. Naast een ruime slaapkamer bestaat hier tevens de mogelijkheid voor een optionele tweede slaapkamer, bereikbaar vanuit de woonkamer.
De appartementen worden compleet opgeleverd, inclusief keuken, badkamer en toilet.
De startprijs van deze appartementen is € 365.000,- v.o.n.

Hyacint Lisse - Bouwnummer 5.1
Hyacint Lisse - Bouwnummer 5.2
Hyacint Lisse - Bouwnummer 5.3
Hyacint Lisse - Bouwnummer 5.3 (OPTIE: EXTRA SLAAPKAMER)

MAISONETTES
CIRCA 93-100m2

De twee verdiepingen tellende bovenwoningen, ook wel maisonnettes genoemd, met een oppervlakte van ongeveer 93-100 m2, bieden een ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het zonnige terras (circa 17 m2). Op de tweede verdieping bevinden zich een tweede toilet, twee slaapkamers en een extra kamer die dienst kan doen als werkkamer of kantoorruimte.
De maisonnettes worden compleet opgeleverd, inclusief keuken, badkamer en toilet. De startprijs voor de aankoop bedraagt € 485.000,- v.o.n.

Hyacint Lisse - Bouwnummer 6.1
Hyacint Lisse - Bouwnummer 6.2

Tussen het centrum en de bloembolvelden
De Hyacint biedt een heerlijke woonomgeving, gelegen in het hart van de Bollenstreek. Het gebouw grenst direct aan de kindvriendelijke wijk Sierkwartier en bevindt zich op loopafstand van voorzieningen in het gezellige centrum van Lisse. Het wereldberoemde Bloemenpark Keukenhof ligt op slechts 10 minuten fietsen. Lisse bevindt zich strategisch tussen de kleurrijke bollenvelden, het strand, de duinen en de levendige Kagerplassen. Het centrum herbergt diverse winkelgebieden met een mix van bekende ketens, boetiekjes en culinaire verrassingen. Het Dorpshart, met zijn gezellige sfeer, biedt tevens keuze uit diverse eetgelegenheden en cafés.

 WONEN TE
     MIDDEN VAN
         DE BOLLENVELDEN

Duurzaamheid
Geen last meer van koude voeten! De appartementen in de Hyacint worden volledig duurzaam en gasloos gebouwd, conform de huidige bouwnormen. De woningen zijn goed geïsoleerd, uitgerust met een warmtepomp, voorzien van vloerverwarming en hebben zonnepanelen op het dak voor energieopwekking. Je geniet dus altijd van warmte en profiteer bovendien van lage energiekosten. De bergingen aan de achterzijde krijgen een groen dak, dat regenwater absorbeert en bijdraagt aan het milieu en de biodiversiteit.

Compact en comfortabel
Of je nu op zoek bent naar een compact (starters-)­appartement voor met z’n tweetjes of met een baby op komst. De Hyacint biedt voor ieder wat wils.
Hyacint Lisse is een kleinschalig nieuwbouwplan aan de Hyacinthenstraat in Lisse.
Centraal gelegen
De locatie van Hyacint Lisse is ideaal, met het centrum op loopafstand (circa 400 meter) en nabijheid tot het strand, de duinen en de Kagerplassen. De regio biedt prachtige wandel- en fietsroutes, waaronder het fietsknooppunten-netwerk. Op ongeveer 100 meter afstand bevinden zich bushaltes (o.a. lijnen 50, 90, 361 en 162) met verbindingen naar Leiden Centraal, Sassenheim en Hoofddorp.
 
Gunstig gelegen aan verbindingswegen
Met de auto bereik je binnen 15 minuten Nieuw-Vennep, ben je in ongeveer 20 minuten in Hoofddorp of aan het strand van Noordwijk aan Zee, en Amsterdam is slechts 30 minuten rijden. Voor auto’s is er een eigen parkeerterrein aan de achterzijde van de woningen, inclusief voorzieningen voor laadpalen voor elektrische auto’s.

INTERESSE?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. De appartementen in de Hyacint worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 te koop aangeboden en opgeleverd in de zomer van 2025. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of heb je vragen? Vul dan het formulier in en laat je gegevens of vragen achter.

 DE MAKELAAR!

MENS MAKELAARS
Heereweg 326, 2161 BV Lisse

0252 419 135
info@mens.nl
www.mens.nl

Mens Makelaars - makelaar van nieuwbouwproject De Hyacint Lisse.