Nieuwbouw in Hillegom
Nu in verkoop!

Inschrijven

Wonen aan de Brouwerlaan in Hillegom

Midden in de Bollenstreek, aan de Brouwerlaan in Hillegom, komen zes prachtige en riante nieuwbouwvilla’s met elk een eigen karakter.

Energiezuinig 

Met energielabel A+++ zijn de gasloze villa’s bijzonder energiezuinig. Daarnaast zijn er zonnepanelen, HR++glas, een combi-warmtepomp, vloerverwarming en mechanische ventilatie. Dit zijn enkele duurzame oplossingen die ervoor zorgen dat het erg aantrekkelijk wonen is aan de Brouwerlaan.

Schrijf u nu in

Wilt u wonen aan de Brouwerlaan in Hillegom? Dit is uw kans.

De verkoop is nu gestart.  Bekijk de zes villa’s en schrijf u in.

Brouwerlaan Hillegom
Image6

Villa #01

Deze prachtige villa #01 biedt u een hoop ruimte. De gezellige erker bij de woonkamer en keuken is een uniek detail. Verder bevinden zich op de eerste verdieping drie volwaardige slaapkamers en is er ook nog een ruime zolder.  Bekijk de woning en schrijf u in.

Villa #01

Villa #02

 Villa #02 heeft een ruime woonkamer en keuken, die u volledig naar smaak kan inrichten. Verder biedt de eerste verdieping ruimte voor drie volwaardige slaapkamers en is er ook nog een zolderkamer. Is villa #02 uw nieuwe droomwoning?

Villa #02
Brouwerslaan
Image4

Villa #03 en #04

Villa #03 en villa #04 hebben aan de woning nog een berging. Door de ruime open woonkamer en keuken kunt u de villa geheel naar smaak inrichten. Verder zijn er op de eerste verdieping drie volwaardige slaapkamers te vinden en is er ook nog een zolder.  Bekijk op uw gemak villa #03 en villa #04 en schrijf u in.

Villa #03
Villa #04

Villa #05

Villa #05 is een ruime woning met een open woonkamer en keuken die genoeg mogelijkheden bieden om het in te delen zoals u voor ogen heeft. Daarnaast beschikt de woning nog over een berging. Verder vind u op de eerste verdieping drie volwaardige slaapkamers en is er ook nog een zolder op de tweede verdieping. Is dit uw nieuwe droomwoning? Schrijf u in.

Villa #05
Image5
Image3

Villa #06

De laatste, maar zeker niet de minste villa is zeer ruim. Villa #06 heeft een open woonkamer en keuken. Daarnaast is er aan de woning nog een berging te vinden. Verder vind u op de eerste verdieping drie volwaardige slaapkamers en is er ook nog een zolder. Neem een kijkje bij deze villa en schrijf u in.

Villa #06

Prachtige plek om te wonen

De nieuwbouwwoningen zijn gelegen aan de Brouwerlaan, wat zich naast Park Rozendaal en op enkele minuten afstand van het hart van Hillegom bevindt. Hillegom ligt midden in de Bollenstreek en op een centrale plek tussen grote steden als Leiden, Haarlem en Amsterdam. Daarnaast zijn het strand van Katwijk en Noordwijk en diverse natuur- en recreatiegebieden op fietsafstand. Kortom, Hillegom is een prachtige plek om te wonen.

Inschrijven
VV02

Brouwerlaan Hillegom

230112_Brouwerlaan-maps-2

Wonen aan de Brouwerlaan? Schrijf u in.

Toelichting:

– Per huishouden mag slechts één formulier worden ingediend. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten.
– Wanneer u vragen heeft over dit inschrijfformulier of over de 6 woningen, dan kunt u contact opnemen met Heemskerk Makelaardij B.V. (0252-375736 of info@heemskerkmakelaardij.nl)
– Alleen compleet ingevulde inschrijfformulieren worden geaccepteerd.
– De inschrijving is geheel vrijblijvend. Zowel de inschrijver als de verkoper/ontwikkelaar verplichten zich niet tot (ver)koop over te gaan. Partijen kunnen aan de invulling van dit formulier geen rechten ontlenen.

 

Procedure: 

Heemskerk Makelaardij zal na uw inschrijving contact met u opnemen rondom de beschikbaarheid van de woningen.