Ga naar hoofdinhoud

Werken bij

Onderdeel uitmaken van het H&B Bouw team?

Werken bij H&B Bouw

Geen bouwproject waar wij bij H&B Bouw aan werken is hetzelfde. Ieder project is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. Geen dag is het hetzelfde en dat is juist wat het werk bij H&B Bouw aantrekkelijk maakt.

Ga jij nauwkeurig te werk? Houd jij van aanpakken? Kun jij goed samenwerken? Krijgt ieder project net dat beetje extra aandacht om het een succes te laten zijn? Dat is de instelling waar H&B Bouw naar zoekt! Met een vakgerichte opleiding kun jij direct aan de slag als voorman/timmerman of timmerman. Bij H&B Bouw kun je rekenen op een uitstekend salaris, prettige secundaire voorwaarden, een gezellig team en nog veel meer.

Aanbouw Pijnacker H&B Bouw

H&B Bouw erkend leerbedrijf

Daarnaast is H&B Bouw ook een erkend leerbedrijf. Studenten met als studierichting Bouwkunde kunnen bij H&B Bouw op verschillende manieren hun stageperiode invullen. De stagiair(e) krijgt intensieve begeleiding tijdens de stageperiode om op ieder vlak binnen het vakgebied praktijkervaring op te doen die hij of zij nodig heeft. Na de stageperiode is er een kans om door te groeien binnen H&B Bouw. Inmiddels hebben een aantal van deze goed opgeleide vakmensen al een jaren een vast dienstverband bij H&B Bouw.

Solliciteren bij H&B Bouw

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Klinkt H&B Bouw wel als dé werkplek voor jou? Stuur dan jouw open sollicitatie met een motivatie en cv naar de heer Rico van Hoekelen, Rijkstraatweg 50, 2171 AM Sassenheim of per e-mail naar rico@hbbouw.nl.

Zo timmer je letterlijk aan de toekomst, bij H&B Bouw.

Oók voor uw project!

H&B Bouw voert projecten uit voor particulieren, bedrijven en ook overheidsinstellingen. Bent u benieuwd wat H&B Bouw voor u kan betekenen?

Back To Top